Alle merkenKlantenserviceOver ons
AanmeldenInloggen

Cookies

Op onze websites gebruiken we cookies van onszelf en van derde partijen. Cookies zijn informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van het apparaat (zoals PC, tablet of smartphone) van de bezoeker. Dat gebeurt via de webbrowser op het apparaat.
Deze cookies verzamelen de volgende gegevens van jou:
  • IP-adres
  • Cookie-ID
  • Website- en klikgedrag
  • Referrer-URL
Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we, voor zover wij dat verplicht zijn, vragen om jouw akkoord voor het gebruik van cookies.
In onderstaande tabel vind je een overzicht van de cookies die wij gebruiken.

Cookie preferences

all-cookies
Alle cookies
Cloudflare, Nr-data.net, WooCommerce, WordPress, Facebook, Google Analytics, Pingdom, Segment, Hotjar, Criteo, Google Adwords, Pinterest
functional-cookies
Functionele cookies
Cloudflare, Nr-data.net, WooCommerce, WordPress, Google Analytics, Pingdom, Segment, Hotjar
Cookie; Entiteit; waarborgen
Soort
Doel
Bewaartermijn
Google Tag Manager, Google LLC, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Functioneel
Cookies van Google Tag Manager maken het mogelijk om scripts van andere cookies in te laden. Google Tag Manager is puur functioneel en wordt niet gebruikt voor het verzamelen van persoonsgegevens.
Sessie
Google Analytics, Google LLC, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Analytisch

Deze cookies worden geplaatst om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag en om aan de hand hiervan de gebruikerservaring te verbeteren. We hebben deze cookies privacyvriendelijk ingesteld. Dat betekent dat we:

  • Een verwerkersovereenkomst met Google hebben gesloten;
  • Google alleen gemaskeerde IP-adressen geven;
  • Verder geen gegevens delen met Google;
  • We geen gebruik maken van andere Google diensten in combinatie met analytics.

Maximaal 2 jaar
GA Audiences, Google LLC, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Marketing
Cookies van GA Audiences worden gebruikt om websitebezoekers terug te laten keren gebaseerd op hun online websitegedrag. Dit betekent dat (o.a.) klikgedrag wordt geregistreerd met het doel om effectiviteit te meten en websitebezoekers gepersonaliseerde content te laten zien.
Maximaal 6 maanden
Google DoubleClick and DoubleClick Ad Exchange, Google LLC, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Marketing
Deze cookies worden gebruikt om de acties van de websitebezoeker op de website te registreren na het bekijken van of klikken op advertenties. Het doel hiervan is om de effectiviteit te meten en gepersonaliseerde advertenties te tonen.
Maximaal 6 maanden
Google Dynamic Remarketing, Google LLC, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Marketing
Deze cookies worden geplaatst, zodat wij relevante advertenties kunnen weergeven aan mensen die onze website al eerder hebben bezocht. Ze registreren klikgedrag en websitebezoeken.
Maximaal 1 jaar
Google+ Platform, Google LLC, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Social Media
Met de cookies van Google+ Platform kun je onze webpagina aan je profiel of interesses toevoegen.
Maximaal 6 maanden
Facebook Connect, Facebook, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Social Media
Deze cookies worden gebruikt om advertentie-opties van Facebook mogelijk te maken. Ze registreren klikgedrag en websitebezoeken. Deze cookies registreren een uniek ID om terugkerende apparaten te herkennen. Het doel daarvan is gericht adverteren en gepersonaliseerd te adverteren.
Maximaal 3 maanden
Facebook Custom Audience, Facebook, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Marketing
Deze cookies worden gebruikt om advertentie-opties van Facebook mogelijk te maken. Ze registreren klikgedrag en websitebezoeken. Deze cookies registreren een uniek ID om terugkerende apparaten te herkennen. Het doel daarvan is gericht adverteren en gepersonaliseerd te adverteren.
Maximaal 3 maanden
Cloudflare, Cloudflare, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Functioneel
Cloudfare, het inhoudsnetwerk, identificeert het vertrouwde webverkeer.
Maximaal 1 jaar
Pingdom, SolarWinds Worldwide LLC, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Analytisch
Pingdom is een technologische dienst die ons helpt om de ervaring van onze gebruikers beter te begrijpen (is onze website overal ter wereld wel beschikbaar, werkt de website zoals hij zou moeten werken, hoe snel laadt onze website, etc.). Dit stelt ons in staat om onze website te verbeteren met feedback van gebruikers. Pingdom gebruikt cookies en andere technologieën om data te verzamelen van het gedrag van onze gebruikers en hun apparaten.
Oneindig
Pinterest Conversion Tracker, Pinterest, Inc., Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Analytisch
Pinterest is een social media website en app, die cookies op onze website plaatst om meer inzicht te krijgen in de manier waarop bezoekers onze website gebruiken (wat wordt er gezocht, hoe vaak wordt er een account aangemaakt, welke pagina’s worden bezocht en hoe vaak etc.). Dit stelt ons in staat om onze website te verbeteren met feedback van gebruikers. Pinterest gebruikt cookies en andere technologieën om data te verzamelen van het gedrag van onze gebruikers en hun apparaten (browser informatie, IP-adressen, hardware/software-type etc.)
Maximaal 6 maanden
Pinterest, Pinterest Inc., Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Social Media
Deze cookies worden gebruikt om foto’s op Pinterest te kunnen laten zien van de producten die wij aanbieden.
Maximaal 3 maanden
Typekit by Adobe, Adobe Inc., Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Functioneel
Wij maken gebruikt van lettertypen van Adobe Typekit. Dit zijn programma’s om de lettertypes van de website aan te kunnen passen en in te laden. Om deze lettertypes te laten zien, plaatst onze website cookie(s) van Adobe.
Sessie
Criteo, Criteo S.A., Frankrijk
PRIVACYVERKLARING
Marketing
Criteo is een retargeting platform, wat ervoor zorgt dat wij gebruikers opnieuw kunnen benaderen met relevante advertenties, gebaseerd op hun bezoekersgedrag.
Maximaal 13 maanden
Segment, Segment.io, Inc., Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Analytisch
Segment.Io, Inc. biedt programmeringsinterfaces voor applicaties. Het bedrijf verzamelt gesegmenteerde klantgegevens en biedt ook diensten op het gebied van data-integratie, beheer en publiekmanagement.
Verloopt als de gebruiker 7 dagen niet actief is geweest
Hotjar, Hotjar Ltd., Malta
PRIVACYVERKLARING
Analytisch
De cookies van Hotjar maken het mogelijk om de juiste inhoud te laten zien aan bezoekers, zonder de bezoeker te identificeren. Middels deze cookies bekijken we hoe gebruikers ons platform gebruiken.
Maximaal 1 jaar
New Relic, New Relic, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Analytisch
Aan de hand van deze cookies monitoren we de service van de website.
Sessie
Fit Analytics, Fit Analytics GmbH, Duitsland
PRIVACYVERKLARING
Marketing
De cookies van Fit Analytics zorgen ervoor dat we ons aanbod aan producten personaliseren op basis van de juiste maat van de klant. Bovendien wordt per land uitgelegd wat de verschillende maten inhouden.
Maximaal 4 weken
TrustPilot, TrustPilot A/S, Denemarken
PRIVACYVERKLARING
Functioneel
De cookies van Trustpilot zorgen ervoor dat de Trustpilot score per land te zien is. De cookies van Trustpilot worden alleen geïmplementeerd voor functionele doeleinden.
Maximaal 1 jaar
WooCommerce, WooCommerce, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Functioneel
These cookies are used to monitor and store data about the adjustments of the shopping cart of the visitor.
Sessie

Diversen:
First party cookies met strikt functionele doeleinden.

Functioneel
Deze cookies maken noodzakelijke functionaliteiten van de website mogelijk, zoals het onthouden van de gekozen taal en of er toestemming is gegevens voor cookies, het tonen van de cookiebanner etc.
Maximaal 2 jaar
Google Tag Manager, Google LLC, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Functioneel
Cookies van Google Tag Manager maken het mogelijk om scripts van andere cookies in te laden. Google Tag Manager is puur functioneel en wordt niet gebruikt voor het verzamelen van persoonsgegevens.
Sessie
Google Analytics, Google LLC, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Analytisch

Deze cookies worden geplaatst om inzicht te verkrijgen in het bezoekersgedrag en om aan de hand hiervan de gebruikerservaring te verbeteren. We hebben deze cookies privacyvriendelijk ingesteld. Dat betekent dat we:

  • Een verwerkersovereenkomst met Google hebben gesloten;
  • Google alleen gemaskeerde IP-adressen geven;
  • Verder geen gegevens delen met Google;
  • We geen gebruik maken van andere Google diensten in combinatie met analytics.

Maximaal 2 jaar
GA Audiences, Google LLC, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Marketing
Cookies van GA Audiences worden gebruikt om websitebezoekers terug te laten keren gebaseerd op hun online websitegedrag. Dit betekent dat (o.a.) klikgedrag wordt geregistreerd met het doel om effectiviteit te meten en websitebezoekers gepersonaliseerde content te laten zien.
Maximaal 6 maanden
Google DoubleClick and DoubleClick Ad Exchange, Google LLC, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Marketing
Deze cookies worden gebruikt om de acties van de websitebezoeker op de website te registreren na het bekijken van of klikken op advertenties. Het doel hiervan is om de effectiviteit te meten en gepersonaliseerde advertenties te tonen.
Maximaal 6 maanden
Google Dynamic Remarketing, Google LLC, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Marketing
Deze cookies worden geplaatst, zodat wij relevante advertenties kunnen weergeven aan mensen die onze website al eerder hebben bezocht. Ze registreren klikgedrag en websitebezoeken.
Maximaal 1 jaar
Google+ Platform, Google LLC, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Social Media
Met de cookies van Google+ Platform kun je onze webpagina aan je profiel of interesses toevoegen.
Maximaal 6 maanden
Facebook Connect, Facebook, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Social Media
Deze cookies worden gebruikt om advertentie-opties van Facebook mogelijk te maken. Ze registreren klikgedrag en websitebezoeken. Deze cookies registreren een uniek ID om terugkerende apparaten te herkennen. Het doel daarvan is gericht adverteren en gepersonaliseerd te adverteren.
Maximaal 3 maanden
Facebook Custom Audience, Facebook, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Marketing
Deze cookies worden gebruikt om advertentie-opties van Facebook mogelijk te maken. Ze registreren klikgedrag en websitebezoeken. Deze cookies registreren een uniek ID om terugkerende apparaten te herkennen. Het doel daarvan is gericht adverteren en gepersonaliseerd te adverteren.
Maximaal 3 maanden
Cloudflare, Cloudflare, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Functioneel
Cloudfare, het inhoudsnetwerk, identificeert het vertrouwde webverkeer.
Maximaal 1 jaar
Pingdom, SolarWinds Worldwide LLC, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Analytisch
Pingdom is een technologische dienst die ons helpt om de ervaring van onze gebruikers beter te begrijpen (is onze website overal ter wereld wel beschikbaar, werkt de website zoals hij zou moeten werken, hoe snel laadt onze website, etc.). Dit stelt ons in staat om onze website te verbeteren met feedback van gebruikers. Pingdom gebruikt cookies en andere technologieën om data te verzamelen van het gedrag van onze gebruikers en hun apparaten.
Oneindig
Pinterest Conversion Tracker, Pinterest, Inc., Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Analytisch
Pinterest is een social media website en app, die cookies op onze website plaatst om meer inzicht te krijgen in de manier waarop bezoekers onze website gebruiken (wat wordt er gezocht, hoe vaak wordt er een account aangemaakt, welke pagina’s worden bezocht en hoe vaak etc.). Dit stelt ons in staat om onze website te verbeteren met feedback van gebruikers. Pinterest gebruikt cookies en andere technologieën om data te verzamelen van het gedrag van onze gebruikers en hun apparaten (browser informatie, IP-adressen, hardware/software-type etc.)
Maximaal 6 maanden
Pinterest, Pinterest Inc., Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Social Media
Deze cookies worden gebruikt om foto’s op Pinterest te kunnen laten zien van de producten die wij aanbieden.
Maximaal 3 maanden
Typekit by Adobe, Adobe Inc., Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Functioneel
Wij maken gebruikt van lettertypen van Adobe Typekit. Dit zijn programma’s om de lettertypes van de website aan te kunnen passen en in te laden. Om deze lettertypes te laten zien, plaatst onze website cookie(s) van Adobe.
Sessie
Criteo, Criteo S.A., Frankrijk
PRIVACYVERKLARING
Marketing
Criteo is een retargeting platform, wat ervoor zorgt dat wij gebruikers opnieuw kunnen benaderen met relevante advertenties, gebaseerd op hun bezoekersgedrag.
Maximaal 13 maanden
Segment, Segment.io, Inc., Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Analytisch
Segment.Io, Inc. biedt programmeringsinterfaces voor applicaties. Het bedrijf verzamelt gesegmenteerde klantgegevens en biedt ook diensten op het gebied van data-integratie, beheer en publiekmanagement.
Verloopt als de gebruiker 7 dagen niet actief is geweest
Hotjar, Hotjar Ltd., Malta
PRIVACYVERKLARING
Analytisch
De cookies van Hotjar maken het mogelijk om de juiste inhoud te laten zien aan bezoekers, zonder de bezoeker te identificeren. Middels deze cookies bekijken we hoe gebruikers ons platform gebruiken.
Maximaal 1 jaar
New Relic, New Relic, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Analytisch
Aan de hand van deze cookies monitoren we de service van de website.
Sessie
Fit Analytics, Fit Analytics GmbH, Duitsland
PRIVACYVERKLARING
Marketing
De cookies van Fit Analytics zorgen ervoor dat we ons aanbod aan producten personaliseren op basis van de juiste maat van de klant. Bovendien wordt per land uitgelegd wat de verschillende maten inhouden.
Maximaal 4 weken
TrustPilot, TrustPilot A/S, Denemarken
PRIVACYVERKLARING
Functioneel
De cookies van Trustpilot zorgen ervoor dat de Trustpilot score per land te zien is. De cookies van Trustpilot worden alleen geïmplementeerd voor functionele doeleinden.
Maximaal 1 jaar
WooCommerce, WooCommerce, Verenigde Staten
PRIVACYVERKLARING
Functioneel
These cookies are used to monitor and store data about the adjustments of the shopping cart of the visitor.
Sessie

Diversen:
First party cookies met strikt functionele doeleinden.

Functioneel
Deze cookies maken noodzakelijke functionaliteiten van de website mogelijk, zoals het onthouden van de gekozen taal en of er toestemming is gegevens voor cookies, het tonen van de cookiebanner etc.
Maximaal 2 jaar
In- en uitschakelen van cookies
In jouw webbrowser kun je instellen dat het opslaan van cookies alleen wordt geaccepteerd wanneer je ermee instemt. Raadpleeg voor meer informatie hierover de handleiding van jouw browser. Let op: veel websites werken niet optimaal als de cookies zijn uitgeschakeld.
Verwijderen van cookies
De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Als een houdbaarheidsdatum is ingesteld, wordt het cookie automatisch verwijderd wanneer de houdbaarheidsdatum verstrijkt. Je kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.
Welke privacyrechten heb je?
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen via de contactgegevens hieronder.
Je hebt de volgende rechten:
  • Recht op inzage: je hebt het recht de persoonsgegevens die wij van jou verwerken, in te zien.
  • Right to rectification: you have the right to correct or supplement the personal data we process about you, e.g. if they are incorrect or incomplete.
  • Recht van bezwaar: je kunt bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens en tegen direct marketing.
  • Recht op verwijdering: je kunt ons verzoeken jouw persoonsgegevens te verwijderen.
  • Recht om jouw toestemming in te trekken: indien je ons toestemming hebt gegeven om persoonsgegevens te verwerken, dan kun je deze toestemming op ieder moment intrekken.
  • Recht op overdraagbaarheid van gegevens: indien het technisch mogelijk is, heb je het recht om de persoonsgegevens die wij van jou verwerken te laten overdragen naar een derde partij.
  • Recht op beperking van de verwerking: in sommige gevallen kun je ons verzoeken om het verwerken van jouw persoonsgegeven (al dan niet tijdelijk) te beperken.
Bij jouw verzoek kunnen wij je vragen om je te identificeren. Wij vragen hiervoor gegevens op om er zeker van te zijn dat jij de juiste persoon bent aan wie de persoonsgegevens toebehoren.
Wij zullen in principe binnen een maand aan jouw verzoek voldoen. Deze termijn kan echter met twee maanden worden verlengd om redenen die verband houden met de specifieke privacyrechten of de complexiteit van het verzoek. Als wij deze termijn verlengen, zullen wij jou daarvan tijdig op de hoogte stellen.
Indien je één van je rechten wilt uitoefenen dan kun je dat kenbaar maken via [email protected].
Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring
Wanneer onze dienstverlening wijzigt, moeten wij natuurlijk ook onze privacy- en cookieverklaring aanpassen. Raadpleeg daarom regelmatig deze privacy- en cookieverklaring voor de meest actuele informatie.
Klacht indienen
Als je vindt dat wij niet op de juiste manier helpen met vragen over jouw privacy, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.
Contactgegevens
Voor vragen over onze privacy- en cookieverklaring of vragen omtrent jouw rechten, kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:
Otrium B.V.
Danzigerkade 16A
1013AP Amsterdam
E-mailadres: [email protected]
Telefoonnummer: 020-2217184
KvK-nummer: 63996901
Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring en de kwaliteit van onze site te verbeteren. Als u doorgaat met browsen, nemen we aan dat u akkoord gaat met het ontvangen van alle cookies. Lees meer. Indien je kiest voor weigeren, plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.